Kunnallisvaaliehdokkaiden some-feedit

Tällä sivulla voit selata vuoden 2012 kunnallisvaaliehdokkaiden sosiaalisen median päivityksiä. Voit rajata tarkastelun kunnan ja puolueen perusteella. Ehdokkaiden profiilien osoitteet on saatu Ylen vaalikoneesta.

Mukana on 573796 päivitystä. Päivityksiä haemme 987 ehdokkaan Twitter-syötteestä ja 2553 ehdokkaan Facebook-sivulta. Tietoja on päivitetty viimeksi .

Miksi tietojani ei näy palvelussa? »

Tiedot on saatu automaattisesti Ylen vaalikoneesta. Jos olet rekisteröinyt oman FB-sivusi vaalikoneeseen, homma voi vielä mennä pieleen seuraavilla tavoilla:

  • Olet linkittänyt henkilökohtaisen FB-profiilisi. Koska palvelu hakee kaikki päivitykset, myös vuosia vanhat, jätimme henkilökohtaiset profiilit pois ehdokkaiden yksityisyydensuojan takia. Facebook rajoittaa myös muilla tavoin henkilökohtaisten profiilien ohjelmallista käyttöä.
  • Olet linkittänyt ryhmäsivun. Palveluumme on otettu mukaan ainoastaan julkiset FB-sivut. FB-ryhmät ovat luonteeltaan sen verran erilaisia, ettei vertailu helposti onnistu.
Mitä teen, jos päivitykseni puuttuvat tai haluan poistaa tietoni?

Jos Facebook-päivityksesi puuttuvat, varmista ensin että sinulla on julkinen sivu. Voit myös luoda sellaisen nyt.

Tämän jälkeen voit klikata viereisestä napista.

Lue lisää palvelun teknisistä yksityiskohdista »

Sivu käyttää Datavaalit-projektin tietokantaa REST-rajapinnan yli.

Koko sivuston lähdekoodi on avoimesti saatavilla. Tämä sivu on ohjelmoitu CoffeeScript-kielellä. Sivun lähdekoodi on täällä. REST-toiminnallisuuden toteuttaa Backbone.js-kirjasto ja suomenkieliset aikaleimat muotoilee Moment.js-kirjasto.